Inspiratiegesprek

Het inspiratiegesprek is een 1-op-1 gesprek van 2 uur, voor iedereen die echt verandering wil!

Jij wil wel gezonder eten, meer energie, meer plantaardig eten, maar je weet niet waar je het beste kunt beginnen. Je merkt dat je gezondheid niet bovenaan je prioriteitenlijst heeft gestaan en wil daar verandering in brengen. Je ziet door de bomen het bos niet meer als het gaat over gezondheidsadviezen en wil nu echt persoonlijk advies van iemand die echt naar je luistert en meedenkt over oplossingen.

Ik geloof niet in een one size fits all strategie en daarom is dit gesprek echt gericht op jou.

Het inspiratiegesprek is voor mannen & vrouwen, die merken dat ze op een andere manier willen leven en daardoor meer tijd en energie kunnen creëeren, door goed te zorgen voor zichzelf.

Het is een intensief gesprek, omdat ik er echt in geloof dat we samen grote stappen kunnen zetten, als we ons echt focussen. Maar wees niet bang dat je hele leven ineens op z’n kop staat, want verandering kost ook energie en daarom zetten we alleen stappen waar jij aan toe bent en die je echt verder helpen!

Renee

Herken je één of meer van deze punten?

 • Het internet staat vol met tegenstrijdige adviezen en daardoor weet je niet meer wat goed is voor jou.
 • Je wil echt professioneel voedingsadvies, zodat je zeker weet dat het goed is wat je doet.
 • Je zoekt inspiratie om je voedingspatroon lekkerder, makkelijker en duurzamer te maken.
 • Je wil minder dierlijke producten eten, maar je weet niet hoe.
 • Je bent gestopt met de pil en wil je hormonen in balans brengen.
 • Je bent meer gaan sporten en je wil daar een passend voedingspatroon bij maken.
 • Je hebt een tekort aan vitamine B12/ ijzer/ magnesium/ jodium of een andere vitamine/mineraal.
 • Je wilt weten hoe je een vitamine/mineraal tekort met voeding kunt aanvullen.

Stel je eens voor dat..

je geen zorgen meer hoeft te maken over eten

je weet welke porties bij je passen en niet twijfelt of je te veel of te weinig eet

je voelt dat je lekkerder in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt en je blij bent met je lichaam

Renee

Zou je dit willen?

 • Echt weten wat gezond is voor jouw lichaam én hoe je een volwaardig voedingspatroon creëert
 • Meer inspiratie voor een gezond, duurzaam en (meer) plantaardig voedingspatroon
 • Geen zorgen meer maken om je voedingspatroon en zeker weten dat je ook goed voor jezelf zorgt
 • Meer energie, lekkerder in je vel zitten en bewuste keuzes kunnen maken, die bij jou passen
Renee

Dit kan je verwachten van het inspiratiegesprek

Je krijgt antwoorden op ALLE vragen die je hebt over voeding.

Je hebt echt concrete en praktische tips en adviezen en een overzicht van je nieuwe voedingspatroon, waar je direct mee aan de slag kunt.

Je weet precies welke voeding bij je past en hoe je stap voor stap je voedingspatroon kunt veranderen.

Je hebt heel veel extra inspiratie, motivatie en energie, zodat je echt iets kunt ontwikkelen wat bij je past en waar je langdurig plezier van hebt.

Na het inspiratiegesprek weet je hoe een gezond, volwaardig en plantaardig (of vegetarisch) voedingspatroon er voor jou uitziet en weet je hoe je dat in het dagelijks leven kunt toepassen.

 

Dit zeggen andere klanten over een inspiratiegesprek met mij:

“Voordat ik had besloten om langs te gaan bij Renée, had ik de angst dat ik mijn voedingspatroon totaal moest omgooien en daardoor mijn motivatie zou verliezen. Maar deze angst was al snel weg en tijdens het gesprek merkte ik dat het veel meer over gedrag en bewustwording ging, dan over voeding.

Ik heb heel veel inzichten gekregen over wat voeding voor me doet. Ik heb geleerd wat mijn ritme en cyclus van het nemen van voeding is, waardoor ik stappen heb kunnen zetten om het anders te doen. Hierdoor ben ik langzaam aan het afvallen. Ik merkte dat dit eigenlijk niet meer mijn hoofddoel is en dat beter voor mezelf zorgen veel belangrijker is. De inzichten werken nog steeds door en zijn life changing.

Ik zou dit aanbevelen aan iedereen die gestopt is met roken of aan het stoppen is. En ook aan vrouwen die druk zijn, zich echt willen verdiepen in zelfliefde en voor zichzelf zorgen naar een next level willen brengen. Als je dat wilt, dan moet je bij Renée zijn.”

Rianne

“Bij Renée kwam ik voor advies over mijn voedingspatroon. Het was een ontzettend fijn gesprek: ze was niet alleen geïnteresseerd in mijn eten, maar ook echt in mij. Ik kwam er persoonlijk omdat ik gezonder wil eten en ook wat meer plantaardig. Hiervoor maakten wij samen een voedingsschema.

We begonnen met een standaard menu en pasten dat helemaal aan, naar wat ik zelf lekker vind, waarbij Renée steeds bleef letten op hoe voedzaam het was. Ook gaf ze mij allemaal extra tips. Superfijne informele, maar wel een professionele aanpak!

Echt een aanrader!”

Michelle Wrede

“Ik was benieuwd waar Renée me nog specifiek mee kon helpen, omdat ik op zich al best wat weet. Soms moet je dingen vaker horen voor ze binnenkomen. Juist ook omdat er zoveel informatie is, is het in het begin een beetje overweldigend. Doordat ik ook al wat meer er mee bezig ben, hielp ze me nog een stap verder. Ik vond het heel fijn dat ze me heel gericht hielp en ook hele concrete tips gaf waar ik meteen mee aan de slag kon!

En wat ook fijn is, is dat Renée aangaf om een paar dingen te kiezen waar ik als eerst mee aan de slag ga, omdat het anders dus best overweldigend is. Zodat ik het ook echt volhoud. Ik vond het ook een hele goede dat ze mijn gedrag spiegelde. Door te zeggen: wat adviseer jij je coachees altijd? Ga dat zelf ook doen! Vaak weet je dingen namelijk wel, maar doe je ze zelf niet altijd. Daar heb je meestal toch echt iemand anders voor nodig om je daarbij te helpen. Super fijn!

Ik zou de begeleiding van Renée aanbevelen aan mensen die graag gezonder willen eten, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen en wat nu wel of niet ‘goed’ is en het overweldigend vinden. Om op een laagdrempelige en makkelijke manier gezonder met voeding bezig te zijn, zonder dat het veel tijd, energie en moeite kost!

Renée heeft super veel waardevolle kennis over voeding. Soms kan je hele voedingsschema veranderen als een grote uitdaging voelen, maar Renée helpt je om het stap voor stap te doen en houdt het ook heel praktisch.”

Robin van der Aa

Profielfoto Renee in het bos 2

Hoi, ik ben Renée!

Hoi, leuk dat je er bent, ik zal mij even voorstellen:
Mijn naam is Renée van Burk, ik woon in Den Haag en ben hier ook opgegroeid. Mijn schooljaren heb ik doorgebracht op de Vrije School en heb de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes in vier jaar afgerond. Direct daarna (in 2017) heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk opgezet, omdat ik mijn eigen visie en ideeën over voeding wil delen.

Door mijn opleiding ben ik steeds bewuster gaan eten en denk ik meer na over mijn voeding. In 2016 heb ik besloten om volledig vegetarisch te gaan eten. Ondertussen eet ik steeds minder dierlijke producten en zie ik steeds meer de voordelen in van een volledig plantaardig voedingspatroon. Stapje voor stapje ben ik bezig met het aanpassen van mijn voedingspatroon en zoek ik uit hoe ik nog beter voor mezelf kan zorgen.

Ik ben veel bezig met gezonde voeding, maar kan ook echt genieten van lekker eten. Je kan mij echt wakker maken voor alles met chocola. Het gaat om een gezonde balans en een zoektocht naar wat je echt nodig hebt, op dat moment. Verder vind ik het heerlijk om te sporten en te wandelen over het strand of door het bos. Op zulke momenten kan ik echt even uitwaaien en mijn gedachten op nul zetten. Daarnaast fotografeer ik graag en vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn.

Renee

Hoe ziet het inspiratiegesprek er uit?

 1. Wanneer je je aanmeld krijg je een vragenformulier toegestuurd die je in mag vullen. Voor het gesprek stuur je deze ingevuld terug, zodat ik me goed kan voorbereiden op het gesprek.
 2. Je bent op vrijdagen welkom op de praktijk in Den Haag of je kan een online gesprek boeken van maandag t/m vrijdag.
 3. Het gesprek duurt 2 uur, waarin we samen naar je voedingspatroon kijken en je al je vragen kunt stellen.
 4. Na het gesprek krijg je een uitgebreid rapport met alles wat we hebben besproken tijde het gesprek. Dat kan bestaan uit een: voedingsschema, variatielijst, praktische voedings- en leefstijladviezen en eventueel extra adviezen, zoals recepten, productkeuzes, factsheets en suppletie-advies. Via de mail worden alle adviezen naar je opgestuurd en kan je gelijk aan de slag!
 5. De extra adviezen verschillen per persoon. Het is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en doel.

 

De investering voor dit inspiratiegesprek is €120,- 

Aanmelden

Wil jij meer energie, weten wat echt gezond is voor jou en echt een gezond voedingspatroon ontwikkelen, die bij je past? Vraag dan via het formulier een inspiratiegesprek aan!

Dan neem ik contact met je op, om een afspraak te maken!