Eenmalig inspiratiegesprek

Het inspiratiegesprek is een 1-op-1 gesprek van 2 uur, voor iedereen die verandering wil!

Jij wil wel gezonder eten en meer energie, maar je weet niet waar je het beste kunt beginnen. Je merkt dat je gezondheid niet bovenaan je prioriteitenlijst heeft gestaan en wil daar verandering in brengen. Je ziet door de bomen het bos niet meer als het gaat over gezondheidsadviezen en wil nu echt persoonlijk advies van iemand die echt naar je luistert en meedenkt over oplossingen.

Ik geloof niet in een one size fits all strategie en daarom is dit gesprek echt gericht op jou.

Het inspiratiegesprek is voor iedereen die merkt dat ze op een andere manier willen leven en daardoor meer tijd en energie kunnen creëeren, door goed te zorgen voor zichzelf.

Het is een intensief gesprek, omdat ik er echt in geloof dat we samen grote stappen kunnen zetten, als we ons focussen op wat er bij jou persoonlijk past en waar jou werkelijke behoeften liggen. Maar wees niet bang dat je hele leven ineens op z’n kop staat, want verandering kost ook energie en daarom zetten we alleen stappen waar jij aan toe bent en die je echt verder helpen!

Renee

Herken jij dit ook?

 • Je wil wel gezonder eten, maar je weet niet waar je precies moet beginnen
 • Het internet staat vol met tegenstrijdige adviezen en daardoor weet je niet meer wat goed is voor jou
 • Je wil echt professioneel voedingsadvies, zodat je zeker weet dat het goed is wat je doet
 • Je zoekt inspiratie om je voedingspatroon gezond, makkelijk én lekker te maken
 • Je bent klaar met het volgen van diëten en hypes

Stel je eens voor dat…

je geen zorgen meer hoeft te maken over eten

je weet welke porties bij je passen en niet twijfelt of je te veel of te weinig eet

je voelt dat je lekkerder in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt en je blij bent met je lichaam

je met plezier kunt eten, zonder schuldgevoel of dieet

Renee

Zou je dit willen?

 • Weten wat een gezond voedingspatroon is voor jou, zonder dieet, met een gezonde balans
 • Een voedingspatroon waar je jouw doel mee kunt behalen (afvallen/aankomen/op gewicht blijven)
 • Meer inspiratie, meer motivatie en handvatten om gezond eten leuk te maken
 • Geen zorgen meer maken om je voedingspatroon en zeker weten dat je ook goed voor jezelf zorgt
 • Meer energie, lekkerder in je vel zitten en bewuste keuzes kunnen maken, die bij jou passen
Renee

Dit kan je verwachten van het inspiratiegesprek

 • Je krijgt antwoorden op ALLE vragen die je hebt over voeding.
 • Je hebt echt concrete en praktische tips en adviezen en een overzicht van je nieuwe voedingspatroon, waar je direct mee aan de slag kunt.
 • Je weet precies welke voeding bij je past en hoe je stap voor stap je voedingspatroon kunt veranderen.
 • Je hebt heel veel extra inspiratie, motivatie en energie, zodat je echt iets kunt ontwikkelen wat bij je past en waar je langdurig plezier van hebt.
 • Na het inspiratiegesprek weet je hoe een gezond, volwaardig en (meer plantaardig) voedingspatroon er voor jou uitziet en weet je hoe je dat in het dagelijks leven kunt toepassen.

Dit zeggen anderen over een inspiratiegesprek met mij:

“Na een actieve zomer waarin wij ruim 1000 km te voet aflegden, en ons nog nooit zo fit en goed in ons lijf hadden gevoeld, vonden zowel mijn partner als ik het best wel spannend om terug te keren naar het ritme van een kantoorbaan. Renée werd onze houvast en coachte ons door onze keuzes heen. Van een fijne werk-leef balans tot het maken van gebalanceerde voedselplannen.

Het voelt ontzettend fijn om zo bewust met jezelf bezig te zijn en Renée biedt daarin de perfecte begeleiding! De aandacht en zorg die ze steekt in het introductiegesprek, het gepersonaliseerde voedingsplan, en aanvullende tips voor een gezond plantaardig dieet, vormen een extra motivatie om op het juiste pad te blijven.”

Milou Lustermans

“Ik was benieuwd waar Renée me nog specifiek mee kon helpen, omdat ik op zich al best wat weet. Soms moet je dingen vaker horen voor ze binnenkomen. Juist ook omdat er zoveel informatie is, is het in het begin een beetje overweldigend. Doordat ik ook al wat meer er mee bezig ben, hielp ze me nog een stap verder. Ik vond het heel fijn dat ze me heel gericht hielp en ook hele concrete tips gaf waar ik meteen mee aan de slag kon!

En wat ook fijn is, is dat Renée aangaf om een paar dingen te kiezen waar ik als eerst mee aan de slag ga, omdat het anders dus best overweldigend is. Zodat ik het ook echt volhoud. Ik vond het ook een hele goede dat ze mijn gedrag spiegelde. Door te zeggen: wat adviseer jij je coachees altijd? Ga dat zelf ook doen! Vaak weet je dingen namelijk wel, maar doe je ze zelf niet altijd. Daar heb je meestal toch echt iemand anders voor nodig om je daarbij te helpen. Super fijn!

Ik zou de begeleiding van Renée aanbevelen aan mensen die graag gezonder willen eten, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen en wat nu wel of niet ‘goed’ is en het overweldigend vinden. Om op een laagdrempelige en makkelijke manier gezonder met voeding bezig te zijn, zonder dat het veel tijd, energie en moeite kost!

Renée heeft super veel waardevolle kennis over voeding. Soms kan je hele voedingsschema veranderen als een grote uitdaging voelen, maar Renée helpt je om het stap voor stap te doen en houdt het ook heel praktisch.”

Robin van der Aa

“Ongeveer 9 maanden geleden was ik op zoek naar een diëtiste die mij kon helpen met mijn doel; strakker worden zonder spierverlies en als mogelijk spieropbouw. Ik merkte dat mijn lichaam, ondanks veel sporten, geen vooruitgang boekte dus wilde ik kijken of dit met een dieet wel zou lukken. Nu zijn er vele diëten te vinden, online, boeken, tijdschriften, etc. Maar alle schema’s die ik tegen ben gekomen hadden een vervelend lange, onmogelijke boodschappenlijst en kreeg ik het idee dat ik niet de juiste voedingsstoffen binnen zou krijgen. Na even Googlen voor een schema dat goed aan zou sluiten op mijn leefstijl, kwam ik terecht op deze pagina en het voelde gelijk vertrouwd!

Na het eerste mailtje te hebben verstuurd ging het vrij rap! Hele vriendelijke en duidelijke communicatie, een luisterend oor, ruim meedenkend en vooral betrokken. Kortom een hele fijne samenwerking 🙂

Kort na ons gesprek kreeg ik mijn persoonlijke voedingsplan via de mail binnen. Ik verwachtte eerder een boodschappenlijst en misschien een paar tips, maar dit document stond bomvol nuttige informatie! Er wordt veel aandacht besteed aan wat je eet en waarom het goed voor je is. Hierdoor volg je niet zomaar klakkeloos een dieet, maar ben je je ook echt bewust van wat je eet.

Het was even wennen om zo “veel” te eten verspreid over de dag, maar na een maand begon ik het verschil al te merken! Ik voelde me veel fitter en begon al wat strakker te worden. Nu, 9 maanden verder, heb ik het lichaam waar ik in het begin alleen maar van durfde te dromen.

Renée, bedankt!!”

Jenny Rijpkema

“Ik heb een aantal weken geleden een consult gehad bij Renée. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan.

Ik heb van haar veel tips en recepten gekregen over de aanpassingen in mijn eetpatroon. Ik wilde vooral advies over vegetarische voeding en waar voor mij haalbaar plantaardige alternatieven voor andere ingrediënten. Dit is zeker gelukt! Mijn vraag was ook of het gezond en simpel kon en ook dat is gelukt.

Ik raad Renée zeker aan!!”

Simone Eysma

“Bij Renée kwam ik voor advies over mijn voedingspatroon. Het was een ontzettend fijn gesprek: ze was niet alleen geïnteresseerd in mijn eten, maar ook echt in mij. Ik kwam er persoonlijk omdat ik gezonder wil eten en ook wat meer plantaardig. Hiervoor maakten wij samen een voedingsschema.

We begonnen met een standaard menu en pasten dat helemaal aan, naar wat ik zelf lekker vind, waarbij Renée steeds bleef letten op hoe voedzaam het was. Ook gaf ze mij allemaal extra tips. Superfijne informele, maar wel een professionele aanpak!

Echt een aanrader!”

Michelle Wrede

“Toen Renée mij benaderde voor een inspiratiegesprek twijfelde ik geen seconde. Ik volg haar al een tijdje op Instagram en ze heeft een hele fijne uitstraling en mega veel kennis. Ik vind haar tips altijd super interessant en ook tijdens het gesprek heeft ze mij heel erg veel persoonlijke tips gegeven waar ik super veel aan heb gehad. Kleine praktische stappen, waardoor het voor mij ook haalbaar is om ermee aan de slag te gaan.

Ik raad een inspiratiegesprek zeker aan als je meer energie wilt, wilt werken aan je mindset of gezonder wilt leven. Renée heeft super veel kennis en kan je echt de goede richting op helpen om beter voor jezelf te zorgen.”

Elisha Laisina

Profielfoto Renee in het bos 2

Hoi, leuk dat je er bent, ik zal mij even voorstellen:

Mijn naam is Renée van Burk, ik woon in Den Haag en ben hier ook opgegroeid. Mijn schooljaren heb ik doorgebracht op de Vrije School en heb de opleiding Voeding en Diëtetiek met succes in vier jaar afgerond. Direct daarna (in 2017) heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk opgezet, omdat ik mijn eigen visie en ideeën over voeding wil delen. Rondom voeding zitten veel gedachten, emoties, gewoonten en rituelen en het is super waardevol om jezelf hierin beter te leren kennen! Daarom heb ik een holistische aanpak en focus ik me niet alleen het fysieke deel van voeding (wat en hoeveel je eet), maar ook op de mentale, energetische, emotionele en spirituele kanten van voeding.

Door mijn opleiding ben ik steeds bewuster gaan eten en denk ik meer na over mijn voeding. In 2016 heb ik besloten om volledig vegetarisch te gaan eten. Ondertussen eet ik ruim een jaar geen dierlijke producten meer en zie ik steeds meer de voordelen in van een volledig plantaardig voedingspatroon. Stapje voor stapje ben ik bezig geweest met het aanpassen van mijn voedingspatroon en zoek ik uit hoe ik nog beter voor mezelf kan zorgen.

Ik ben veel bezig met gezonde voeding, maar kan ook echt genieten van lekker eten. Het gaat om een gezonde balans en een zoektocht naar wat je echt nodig hebt, op dat moment. Verder vind ik het heerlijk om te sporten en te wandelen over het strand of door het bos. Op zulke momenten kan ik echt even uitwaaien en mijn gedachten op nul zetten. Daarnaast fotografeer ik graag en vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn.

Renee

Hoe ziet het inspiratiegesprek er precies uit?

 1. Wanneer je je aanmeld krijg je een vragenformulier toegestuurd die je in mag vullen. Voor het gesprek stuur je deze ingevuld terug, zodat ik mij goed kan voorbereiden op het gesprek.
 2. Je bent op vrijdagen welkom op de praktijk in Den Haag of je kan een online gesprek boeken van maandag t/m vrijdag.
 3. Het gesprek duurt 2 uur, waarin ik je leer kennen, we samen naar je huidige voedingspatroon kijken en je al je vragen kunt stellen.
 4. Na het gesprek krijg je een uitgebreid, persoonlijk voedingsplan met alles wat we hebben besproken tijdens het gesprek. Dat kan bestaan uit een: voedingsschema, variatielijst, praktische voedings- en leefstijladviezen en eventueel extra adviezen, zoals recepten, productkeuzes, factsheets, suppletie-advies, ademhalingsoefeningen en meditaties. Via de mail worden alle adviezen naar je opgestuurd en kan je gelijk aan de slag!
 5. De extra adviezen verschillen per persoon. Het is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en doel.

 

De investering voor dit inspiratiegesprek en het persoonlijke voedingsplan is €207,- 

 

Op dit moment zit ik vol! Wil je weten wanneer er weer plek is? Meld je dan aan via het onderstaande contactformulier en dan zet ik je op de wachtlijst!

Aanmelden

Op dit moment zit ik vol! Wil je weten wanneer er weer plek is? Meld je dan aan via het contactformulier en dan zet ik je op de wachtlijst!

Wil jij meer energie, lekkerder in je vel zitten en langdurig resultaat? Vraag dan via het formulier een inspiratiegesprek aan!

Dan neem ik contact met je op, om een afspraak te maken!