E-book - voedingsadvies voor langdurig resultaat

10 tips én opdrachten voor een gezond voedingspatroon

Hoe fantastisch zou het zijn als je:

  • meer energie hebt en daardoor meer leuke dingen kunt doen;
  • lekker in je vel zit en meer kunt genieten;
  • je doel behaald en langdurig resultaat ervaart.

Download nu het gratis e-book

In dit e-book staan 10 tips en oefeningen, waar je direct mee aan de slag kunt. Hierdoor weet je hoe je je voedingspatroon kunt veranderen én kan je gelijk stappen maken. En ik kan je alvast verklappen, het e-book gaat zeker niet alleen over voeding, want voor een langdurig resultaat is er veel meer nodig!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Dit zal niet vaak zijn, omdat ik zelf ook niet hou van veel mailtjes. Ik ga uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Renee met e-book

“Bij Renée kwam ik voor advies over mijn voedingspatroon. Het was een ontzettend fijn gesprek: ze was niet alleen geïnteresseerd in mijn eten, maar ook echt in mij. Ik kwam er persoonlijk omdat ik gezonder wil eten en ook wat meer plantaardig. Hiervoor maakten wij samen een voedingsschema. We begonnen met een standaard menu en pasten dat helemaal aan, naar wat ik zelf lekker vind, waarbij Renée steeds bleef letten op hoe voedzaam het was. Ook gaf ze mij allemaal extra tips. Superfijne informele, maar wel een professionele aanpak! Echt een aanrader!”

–  Michelle Wrede

Renee

Even voorstellen!

Hoi! Ik ben Renée, 25 jaar, diëtist en mijn doel is om samen met jou een gezond voedingspatroon en een positieve minset te ontwikkelen, zodat jij met meer energie en meer liefde voor jezelf, optimaal kunt genieten van het leven.

De afgelopen 2,5 jaar heb ik veel mensen mogen begeleiden, inspireren en motiveren in het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon en hebben we gewerkt aan mindset en leefstijl voor langdurig resultaat.

Met de tips en opdrachten uit het e-book krijg je een idee wat ik doe, hoe ik werk en kan je direct de eerste stappen zetten! Want meer energie en liefde voor jezelf gun ik jou natuurlijk ook!

Liefs, Renée