Renee

Wil je lekker in je vel zitten en meer energie?

Geef jezelf een energie boost! Download mijn gratis e-book, met 7 tips die je gegarandeerd direct meer energie geven! En waardoor je lekkerder in je vel zit en beter om kunt gaan met stressvolle situaties.

e-book

[mailerlite_form form_id=2]

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

e-book lekker in je vel

In het e-book leer je:

  • Hoe je op 7 verschillende manieren snel en makkelijk meer energie kunt krijgen.
  • Hoe je beter om kunt gaan met stressvolle situaties.
  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je je beter kunt focussen en concentreren.
  • Hoe je met kleine veranderingen al veel resultaat behaald.
  • Hoe je ook met weinig tijd, goed voor jezelf kunt zorgen.
  • Hoe je kleine stappen kunt zetten, om lekkerder in je vel te zitten.

“Everything is energy & that’s all there is to it.
Match the frequency off the reality you want and
you cannot help but get that reality. it can be no other way.
This is not philosophy. This is physics.”

– Darryl Anka

Renee

Hoi, ik ben Renée

Leuk dat je er bent! Ik ben Renée van Burk en ik help jou een voedingspatroon, leefstijl en mindset te creëren die bij je past, zodat jij vol energie en liefde voor jezelf, kan genieten van het leven.

Ik zie namelijk zoveel mensen die al hun energie geven aan hun omgeving, zoals werk, kinderen, familie en vrienden, maar vergeten daarin voor zichzelf te zorgen. En waardoor ze geen tijd meer hebben om op te laden. Als je lang zo doorgaat, heb je zo weinig energie, dat je niemand meer kan helpen en dat is onwijs zonde en onnodig!

Daarom help ik mijn klanten, op een holistische manier, beter voor zichzelf te zorgen. Want wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt, kan je goed voor anderen zorgen. Het klink zo cliché, maar ik heb dit zelf ook meegemaakt. Ik was zo hard aan het werk, dat ik niet meer doorhad hoe ik me voelde en wat er allemaal mogelijk was. Door mijn gezondheid serieus te nemen, heb ik ervaren dat het echt heel belangrijk is om voor mezelf te zorgen. Je gezondheid is namelijk het belangrijkste wat we hebben!

Natuurlijk is het makkelijker gezegd dan gedaan. En je hebt ook energie nodig om goed voor jezelf te zorgen! Download daarom dit e-book om lekker in je vel te zitten en jezelf een energie boost te geven!

e-book

Download het gratis e-book

[mailerlite_form form_id=2]

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.